Намери ни
To Top

Мартин Райнов: Моето желание е Локомотив да играе добре и през пролетта

Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Мартин Райнов говори пред сайта на клуба след завръщането си. Халфът ще играе отново за пловдивчани близо 8 години след първия си престой.

“Радостен съм от факта, че отново съм в Локомотив! Клуб с богата история и много верни фенове! Обстановката ми е позната. Всички треньори и съотборници ме приеха отлично!

Предишният ми престой в клуба беше през 2016 година.


Записах 31 мача и вкарах 3 гола. Тогава треньор беше Илиан Илиев, който в момента води националния отбор на България. Сега в Локомотив начело е Александър Томаш – също доказан специалист. Радвам се, че ще работя под негово ръководство.

Надявам се да дам своя принос в предстоящите срещи на отбора. Локомотив игра силно през есента. Моето желание е това да бъде така и през пролетта.

Започваме на 18.02 с гостуване на Арда. На 24.02 приемаме Хебър на “Лаута”. Нямам търпение да играя отново пред нашата публика. Сигурен съм, че те ще ни подкрепят мощно във всички предстоящи срещи. Стадион “Локомотив” става все по-хубав, а феновете на отбора го заслужават”, заяви Райнов.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига