Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot499638.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мартин Божилов: Нефтохимик е един от фаворитите, ще бъде тежка битка – Sportove
Намери ни
To Top

Мартин Божилов: Нефтохимик е един от фаворитите, ще бъде тежка битка

Волейболистите на ЦСКА излизат срещу шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) в четвъртфинален сблъсък за Купата на България. 

Двубоят е в петък (19 януари), от 14:30 ч. в зала „Левски София“.

Либерото Мартин Божилов говори пред BGvolleyball.


com, като заяви, че предстои битка, а най-важното е да не се допускат много грешки. Ето какво каза още той:

„Очаквам един тежък мач за нас. Все пак това е настоящият шампион на България и един от фаворитите за спечелването на Купата. Надявам се да сме се подготвили добре през паузата и ако можем, да ги отстраним.“

„Със сигурност сме готови, въпреки промените в техният състав. За това излизаме на игрището, а вече какво ще стане, ще разберем в петък следобяд. Първото и най-важното е да играем добър и правилен волейбол. Мисля, че ако не допуснем прекалено много грешки, може и да излезнем победители“, добави състезателят на „червените“.

„С оглед на играта ни първият полусезон не смятам, че можем да се върнем на върха по отношение на Купата, но затова работим усилено да играем добре и ако можем да се представим поне достойно.

Както казах, за мен лично представянето ни е незадоволително. Не само че сме пети в класирането, а и заради това, че лъкатушим в играта. Направим един хубав гейм, после два лоши. Ако намерим баланс, мисля, че нещата ще се наредят в правилната посока“, споделя още Божилов.

„През новия полусезон очаквам повече победи, по-добра игра и най-вече – всички мои съотборници да са здрави“, завърши опитното либеро.

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558