Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot499114.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нюкасъл може да остане без Жоелинтон до края на сезона, „свраките“ се отказват от Калвин Филипс – Sportove
Намери ни
To Top

Нюкасъл може да остане без Жоелинтон до края на сезона, „свраките“ се отказват от Калвин Филипс

Един от водещите играчи на Нюкасъл – Жоелинтон може да отсъства до края на сезона, изненадващо информира “Атлетик”. Бразилецът получи травма в коляното при победата над Съндърланд за Купата на Англия в началото на годината. Първоначалните предположения бяха, че ще се нуждае от шест седмици, за да се възстанови, но сега става ясно, че може да се стигне до операция, която да извади Жоелинтон до края на сезона.

“Той е много важен играч за нас и отъствието му ще е голям удар.


Той има проблем с подколянното сухожилие, а това е място, за което е трудно да се постави времева рамка за възстановяването му. Той е много разочарован. Наистина много време нямахме възможност да дадем почивка на играчите и да правим промени, особено в атака и халфовата линия,” заяви Еди Хау.

До момента Жоелинтон има на сметката си 23 мача и три гола. Ник Поуп, Хавиер Манкийо, Джо Уилок, Елиът Андерсън, Харви Барнс и Мат Таргет също продължават да са контузени. Добрите новини се отнасят за Джейкъб Мърфи, Калъм Уилсън и Тино Ливраменто, които би трябвало в най-скоро време да се завърнат на терена.

Междувременно стана ясно, че от Нюкасъл почти сигурно ще се откажат от идеята да вземат под наем Калвин Филипс, тъй като са силно притиснати от правилата за финансов феърплей и нямат почти никаква възможност за харчове. Халфът бе свързван и с Ювентус, но в крайна сметка изглежда все по-вероятно да остане на „Етихад“. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558