Намери ни
To Top

Съдят двама играчи на Интер заради инцидент в дискотека

Двама футболисти на Интер са заплашени от сериозни последствия, след като мъж е завел дело срещу тях. Става дума за инцидент в дискотека в Милано – “Hollywood”, станал в нощта на 6 срещу 7 януари. Според информациите единият от тях е Марко Арнаутович.

Във въпросната вечер двамата състезатели на лидера в Серия “А” разпускали във въпросното заведение с играчи на Верона часове след мача между двата тима, завършил 2:1 за “нерадзурите”.


В един момент – около 4:15 часа – футболистите на Интер се приближили до мъж. Те го попитали дали той ги е бил заснел с мобилния си телефон. Мъжът отговорил с “не”, но независимо от това играчите го хванали и го извели навън от бара. Там те го накарали да покаже смартфона си, за да проверят лично дали има някакви видеа или снимки на тях, които евентуално да е бил споделил в социалните мрежи.

Според адвоката на ищеца състезателите не открили нищо, защото в действително не е имало нищо заснето.

“Ил Кориере Венето” допълва, че единият от футболистите на Интер заплашил мъжа с думите: “Знаеш какво ще стане, ако си срещу мен?”. След това същият играч даже се опитал да принуди човека да каже “Милан е л*йно”, но той отказал.

“Ако фактите бъдат потвърдени, двамата футболисти рискуват да бъдат разследвани за нарушаване на личното пространство, нападение и произвол, осъществени чрез грубост”, обясни адвокатът на пострадалият.

На всичко отгоре пострадалият се оплакал, че когато седмица по-късно е искал да посети същото заведение, охраната не го допуснала да влезе, като му е било казано, че това ще продължи, докато той не оттегли съдебния си иск срещу футболистите.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Любимец 13