Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot498816.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Южна Корея се „изпоти“ за пет минути, но надви Бахрейн, халф на ПСЖ впечатли – Sportove
Намери ни
To Top

Южна Корея се „изпоти“ за пет минути, но надви Бахрейн, халф на ПСЖ впечатли

Южна Корея стартира с победа с 3:1 над Бахрейн участието си на Купата на Азия. Точни за победителите бяха Хван Ин-Бом (39’) и Канг-Ин Лий (56’, 69’) на два пъти. За арабския тим пък се разписа Абдула Ал Хашаш (51’).

Срещата започна с очакван натиск от страна на възпитаниците на Юрген Клинсман, които бяха определяни за фаворит преди началото на срещата.


Те държаха инициативата в двубоя и пропуснаха няколко доста изгодни положения на своята сметка в първия половин час от двубоя. Тогава се стигна до 39-ата минута, когато Хван Ин-Бом се оказа на правилното място в наказателното поле, за да достигне до него центриране, което всъщност бе предназначено за Хюн-Мин Сон, а Ин-Бом го прати в мрежата за 1:0.

Началото на втората част обаче донесе шок за един от фаворитите на Купата на Азия, след като Бахрейн успя да изравни резултата след хубава атаки и попадение на Абдула Ал Хашаш. Радостта на близкоизточната държава трая само пет минути, тъй като състезаващият се за Пари Сен Жермен Канг-Ин върна преднината на Южна Корея със страхотен изстрел с левия крак от повече от 25-метра, който остави страна на Бахрейн Ебрахим Лутфала. По-малко от петнайсет минути след това отново Канг-Ин Лий беше точен с второто си попадение за деня, като по този начин сложи окончателно точка на спора в срещата. С тази победа Южна Корея оглави група E. Другият двубой от тази група между Малайзия и Йордания е тази вечер от 19:30 българско време.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558