Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot498736.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Винисиус разкри какво го натъжава след хеттрика срещу Барселона – Sportove
Намери ни
To Top

Винисиус разкри какво го натъжава след хеттрика срещу Барселона

Бразилското крило на Реал Мадрид Винисиус бе основно действащо лице при вчерашната победа на “лос бланкос” над Барселона с 4:1 във финала за Купата на Испания, който бе изигран в Саудитска Арабия. Той се превърна в първият играч с хеттрик до почивката в Ел Класикото през този век, но също така и в първият бразилец с хеттрик в този сблъсък от Ромарио в средата на 90-те години насам, отбелязвайки трите си гола в разстояние на по-малко от десет минути. След срещата той бе изключително доволен, но не пропусна да благодари на лекарите и физиотерапевтите, които се грижеха за него по времето, което бе контузен доскоро.

“Много съм доволен от трофея, головете и мача, който изиграхме.


Искам да благодаря на личния ми физиотерапевт, както и на физиотерапевтите и лекарите в Реал Мадрид. Моите съотборници, треньора и неговия щаб, които ми дадоха увереност, че мога да бъда най-добрата версия на себе си. Все още не съм на това ниво, което трябва, защото съм изиграл само три мача. Треньорът винаги е там, за да ми помага и аз ще направя всичко, за да продължим да печелим. Искам да стана и по-добър човек, защото в крайна сметка ядосвам всички, включително съотборниците си. Трябва да продължа да се подобрявам и ще продължа така. Натъжавам се, защото всеки иска да влезе в сбие с мен, защото знае, че това ще излезе в пресата. Винисиус е направил това или онова. Опитвам се да бъда спокоен и да се концентрирам върху мача, за да мога да дам най-доброто от себе си. Не съм светец, говоря твърде много и правя пробиви, които не трябва да правя, но искам да стана по-добра версия на самия себе си и да бъда пример за децата. Треньорът и съотборниците ми ми помагат в това отношение,” опита да обясни своята гледна точка бразилеца.

Той бе попитан да коментира поредната поредица от слухове за трансфер на Килиан Мбапе на “Сантиаго Бернабеу”, както и отпразнуването на гол в стил Кристиано Роналдо.

“Трябва да говорите с президента за привличането на нови играчи. Имаме 25 футболисти, които правят най-доброто за този клуб. Днес ще празнуваме и ще се върнем в Мадрид с мисълта за трофея. Начинът ми на отпразнуване на гола бе за Кристиано Роналдо, защото той е мой идол. Народът на Саудитска Арабия винаги е изразявал голяма привързаност и добро отношение към мен, така че съм много развълнуван. Изиграхме страхотен, почти перфектен мач, а това е трудно, когато играеш срещу Барселона. Единствено не трябваше да допускаме гола на Левандовски,” завърши бразилецът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558