Намери ни
To Top

Основен футболист на Черно море може да осъществи сериозен трансфер

Лидерът в елита Черно море може да осъществи сериозен трансфер през зимната пауза, съобщи „Тема Спорт“. В момента има потвърден интерес от няколко чуждестранни клуба към десния защитник на „моряците“ и националния отбор Виктор Попов. Най-настоятелни засега са представителите на турски клуб, който е с амбиции за класиране в европейските клубни турнири.

23-годишният защитник влизаше и в плановете на родния ЦСКА, но от „Тича“ са категорични, че нямат желание да продават свои водещи играчи в България.


Според немския сайт transfermarkt.com цената на защитника е 1.5 милиона евро. Приблизително такава е сумата, за която на „Тича“ са склонни да се разделят с футболиста, който през есента изигра 19 мача със зелено-бялата фланелка.

Ако се стигне до подобен трансфер, това ще бъде третата сериозна продажба на юноша на „моряците“ в последните години. През 2020-а варненци трансферираха Мартин Минчев в Спарта (Прага), а година по-късно Илиан Илиев-младши бе закупен от кипърския гранд Аполон (Лимасол).

В същото време стана ясно, че старши треньорът на Черно море Илиан Илиев има желание да подсили тима с привличането на външен халф, който може да играе по двете крила и евентуално на централен нападател, който да замени контузения Брено Тейшейра, тъй като бразилецът е аут до пролетта.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига