Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot498726.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тен Хаг: Надявам се Хойлунд и Рашфорд да продължат да прогресират – Sportove
Намери ни
To Top

Тен Хаг: Надявам се Хойлунд и Рашфорд да продължат да прогресират

Расмус Хойлунд и Маркъс Рашфорд започват да показват признаци на потенциално позитивно партньорство в нападението на Манчестър Юнайтед, заяви мениджърът Ерик тен Хаг след равенството 2:2 с Тотнъм. Двамата вкараха головете за „червените дяволи“, които са седми в класирането на Висшата лига. За Хойлунд това бе едва втори гол тази година в първенството, а Рашфорд е с четири. 

„Надявам се двамата да продължат да прогресират.


Вече се вижда, че започват да играят с рутина, а ние търсим именно това от тях. Тези неща са ни нужни по целия терен, но най-вече в офанзивната линия. Там пространствата са малки и трябва да се взимат бързи решения. Трябва интуиция“, заяви нидерландският специалист. „Когато нападателите ти не бележат попадения, целият отбор страда. Това сваля увереността на всички играчи, но най-вече на офанзивните футболисти. Те най-много се дразнят, когато не вкарват. Така им спада самочувствието“. 

Следващият мач на Юнайтед е на 28 януари в Купата на ФА срещу Нюпорт Каунти или Ийстлей.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558