Намери ни
To Top

Пиоли: Отпишете ни от кандидатите за Скудетото

Победата с 3:1 над Рома донесе задоволство на старши треньора на Милан Стефано Пиоли. През седмицата неговият отбор отпадна от Купата на Италия след загуба от Аталанта, но срещу “вълците” записа трети пореден успех в Серия “А”. 

“При 2:1 всичко можеше да се случи. Пропуснахме няколко чисти положения и започнахме да изпитваме сериозна умора.


Като цяло, стояхме добре на терена, но има и неща, които трябва да подобрим”, заяви Пиоли. 

“Критиките не ме притесняват. В последните 4 години надскочихме очакванията с представянето си, затова е нормално хората да искат от нас дълъг рейд в Шампионската лига и поне полуфинал за Купата на Италия. Сезонът е дълъг и все още имаме възможност да покажем, че сме силен отбор, който може да завърши в топ 4”, подчерта наставникът на Милан. 

“Не, изключете ни от битката за титлата. Трябва да се концентрираме върху себе си и да се справим още по-добре през втората половина на сезона. Не мисля, че 39 точки е лошо постижение, но трябва да натиснем газта. В мачовете срещу Ювентус, Наполи, Удинезе и Лече взехме само две точки, а играхме добре. Няма смисъл да съжаляваме, пред нас стоят конкретни цели в първенството и в Лига Европа”, посочи Пиоли. 

“Работим по селекцията. Ще видим какви опции ще се появят на пазара и дали ще можем да запълним част от дупките, които се появиха заради многото контузии”, каза още специалистът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол