Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot498550.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ред Бул: С копиране никой няма да ни настигне – Sportove
Намери ни
To Top

Ред Бул: С копиране никой няма да ни настигне

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър предсказа още преди края на сезон 2023 във Формула 1, че през предстоящата кампания в световния шампионат ще видим доста нови коли, които ще приличат на шампионския RB19 на Макс Верстапен.

Все пак, анализаторите очакват намаляване на разликите в колоната през новия сезон, както и разбира се, да видим болиди, които приличат на миналогодишния Ред Бул, но техническият директор на шампионите Пиер Ваше обясни, че това няма да е достатъчно, за да бъдат догонени лидерите.

„Мисля, че е възможно да се копира, но е много важно защо се прави – обясни Ваше.


– Ако не знаеш защо го правиш, то тогава няма смисъл, по-добре да продължиш да работиш с това, което познаваш добре.”

Ваше потвърди, че копирането на идеи е нещо, което се среща твърде често във Формула 1 и също така допълни, че и в Ред Бул копират от другите. Но и уточни, че няма гаранции, че нещо, което е проработила на друг автомобил, ще работи на всички коли.

„Ние също копираме разни неща – призна Ваше. – Може да копираме нещо, което да не върши работа, но пък така се вдъхновяваш от решенията и елементите, които виждаш при другите. При нас еволюцията, описана от Дарвин работи отлично – виждаш него при другите, добавяш своя идея и го развиваш, заедно с това развиваш и концепцията, която използваш. Но винаги трябва да разбираш това, което копираш или развиваш, иначе няма да се получи.”

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558