Намери ни
To Top

Джим Милър подобри собствените си рекорди в UFC

Джим Милър не иска да позволи да бъде настигнат в броя мачове и броя победи в UFC. Американецът записа 26-и успех и общо 43-ти сблъсък в UFC по-рано тази сутрин в Лас Вегас.

Ветеранът надделя над Габриел Бенитес със събмишън в третия рунд. Той използва задушаваща техника, за да откаже съперника си.


Милър използва отличен страйкинг преди да пренесе двубоя на земята. В първата част боецът от Ню Джързи използва силни лоу кикове, за да затрудни движението на бразилеца срещу него. Когато 40-годишният спортист забави опонента си достатъчно, той пренесе двубоя в партер и от там продължи доминацията си.

„UFC 300 идва. Имам три месеца, за да се възстановя и да влезна във форма. Мисля, че ще е забавенд вубой срещу Пол Фелдър. Имам най-много победи с приключвания в лека категория. Бих се пробвал и в по-високата дивизия срещу Мат Браун, който пък има най-много нокаути в UFC. Ако пък парите са достатъчно добри, може и да се бия с Брок Леснър на UFC 300!“, заяви Милър, който има пет победи в последните си шест двубоя.

Тази рекордна победа донесе и бонус от 50 000 долара за Милър. 

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове