Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot498362.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Монца 0:0 Интер, ранен пропуск за гостите – Sportove
Намери ни
To Top

Монца 0:0 Интер, ранен пропуск за гостите

Лидерът в Серия А Интер играе при резултат 0:0 при гостуването си на Монца в мач от 20-тия кръг на италианския елит. „Нерадзурите“ продължават борбата за титлата с Ювентус, пред които имат две точки преднина. Тимът на Симоне Индзаги се намира в отлична форма и имат десет успеха и три равенства в последните си 13 мача в първенството. Домакините пък се намират в средата на таблицата и са с два поредни мача без загуба.


Двата отбора са срещали три пъти, като Интер спечели с 2:0 мача през август миналата година. Все още е пресен споменът обаче от миналата година, когато Монца удари „нерадзурите“ на „Сан Сиро“ с 1:0, а като домакин също не се даде на именития си съперник и завърши 2:2.

Най-големият удар за наставника на Монца Рафаеле Паладино е контузията на отлично представящия се титулярен страж Микеле Ди Грегорио. С травми са още Андреа Карбони и Джанлука Капрари, а Алехандро „Папу“ Гомес е наказан заради употреба на допинг.

Така Алесандро Сорентино застава на вратата на Монца, а атаката на тима ще води Дани Мота, подпомаган в задни позиции от Валентин Карбони и Андреа Колпани.

За Интер единственият проблем е свързан с контузията на Хуан Куадрадо. Така Симоне Индзаги прави няколко промени в сравнение със състава от драматичната победа над Верона в предишния кръг, като Стефан Де Фрай се появява вместо Франческо Ачерби сред тримата в защита за Интер. Матео Дармиан заменя като десен халф-бек Дензъл Дъмфрис, а Федерико Димарко ще играе отляво вместо Карлос Аугусто. В средата на терена отново ще са Николо Барела, Хакан Чалханоолу и Хенрих Мхитарян, а Лаутаро Мартинес и Маркюс Тюрам отново ще водят атаката на Интер.

ИНТЕР (3-5-2): Зомер; Павар, де Фрай, Бастони; Дармиан, Барела, Чалханоолу, Мхитарян, Димарко; Тюрам, Лаутаро

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558