Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot497587.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Агентът на Драгушин: Не мога да повярвам, че отказах на Байерн – Sportove
Намери ни
To Top

Агентът на Драгушин: Не мога да повярвам, че отказах на Байерн

Агентът на Раду Драгушин Флорин Манеа изрази изумлението си, че заедно със своя клиент са отказали на Байерн (Мюнхен), за да може защитникът на Дженоа да премине в Тотнъм, чието предложение към румънския национал е било драстично по-ниско от това на германския шампион.

„Байерн е един от най-големите клубове. Не мога да повярвам, че отказах на Байерн! Драгушин не избра парите, въпреки че от Байерн му предлагаха повече. Не знам колко хора биха отказали офертата, която ни предлагаха от Байерн.


Имаше мнозина, които не вярваха, че ще откажем на Байерн. Аз обаче им казах, че това е правилната стъпка. Имаше голяма разлика в предложенията – може би с половината от другата сума или дори с цялата, но парите нямат значение. Искаха го също така Милан и Наполи, но той още от малък мечтаеше да играе в Премиър лийг.

В един момент Тотнъм беше малко далеч от това, което Дженоа искаше, но казах, че ако двата клуба се договорят, ние ще изберем Тотнъм. Ако ли не, значи това е била божията воля и щяхме да отидем в Байерн. В Тотнъм положиха огромни усилия. Собственикът и спортният директор бяха доста щастливи. И двамата се трудеха усърдно. Работеха до 3 часа сутринта, за да постигнат споразумение. Сега те го искат за 6 години и половина, въпреки че предложението е за 5 години и половина. Има някои малки детайли за оправяне, но сме се разбрали на 99%“, заяви Манеа пред колегите ни от gsp.ro.

От румънския сайт също така посочиха трите причини Драгушин да предпочете да премине в Тотнъм. Бранителят си е мечтаел да играе в Премиър лийг, почувствал се е желан от страна на „шпорите“ и се надява, че при тях ще получава повече игрово време, отколкото ако беше отишъл в Байерн.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558