Намери ни
To Top

Черноморец се раздели с трима футболисти от есента

Втородивизионният Черноморец (Бургас) се раздели с трима футболисти, които използва през есенния дял на първенството. Това са израелският защитник Наор Авлиав, халфът от Република Северна Македония Стоянчо Велинов и Венцислав Гюзелев, който играе като атакуващ халф или нападател. Към тях трябва да бъде добавен и Пламен Цончев, който се раздели с „акулите“ още преди края на есенния дял. 

Гюзелев ще играе в Спартак (Пловдив), след като вчера го представи спортния директор Тодор Тимонов.


По стечение на обстоятелствата, Цончев също се обвърза със спартаклии и това стана още през декември. 

Венцислав Гюзелев е роден на 18 юни 1994 г. Той е юноша на Спартак, играл е за Ботев, Раковски, Марица, ЦСКА 1948, Созопол и Черноморец. През есента за „акулите“ вкара 1 гол в 10 мача и реално от тримата напускащи е с най-сериозен за 13-ото място и 24 спечелени точки през във Втора лига. 

Черноморец добави трето ново попълнение и това е младият полузащитник Павел Георгиев, който идва от Черноморец (Балчик). 22-годишният юноша на Черно море може да играе на всички позиции в средата на терена. 

Бургазлии, които започнаха подготовката си в понеделник, вeче обявиха две попълнения и осем контролни срещи тази зима. Привлечени са със сигурност Алиун Бадара от Септември (София) и Мариян Тонев, който се раздели с ЦСКА 1948. От другата седмица пък тимът ще се премести в Сливен на лагер.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига