Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot496505.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Микяй Наим след успеха в Стара Загора: Целта ми е класиране за Олимпийските игри – Sportove
Намери ни
To Top

Микяй Наим след успеха в Стара Загора: Целта ми е класиране за Олимпийските игри

Сребърният медалист от европейско първенство по борба в свободен стил Микяй Наим бе категоричен, че няма конкуренция в България и пред него единственото предизвикателство е да се класира за предстоящите това лято Олимпийски игри в Париж.

Наим ликува с титла от държавното първенство в Стара Загора, след като на 05.01 (петък) записа три победи с технически туш и не допусна нито точка по пътя си към златния медал.

„Моята цел е извън България – европейски, световни и олимпийски игри.


Това се дължи най-вече на постоянство, упоритост и голямо желание за победи“, заяви шампионът в категория до 65 килограма пред камерата ни.

„Имаше хубави схватки. Класата на Вангелов се вижда. Той няма конкуренция в България. Мирослав Киров също. Старозагорската школа също върви много добре. Надявам се така да продължи и да носи много медали“, допълни Наим.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558