Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot496155.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ботев стартира с нов треньор, без голмайстора си и в очакване на двама нови – Sportove
Намери ни
To Top

Ботев стартира с нов треньор, без голмайстора си и в очакване на двама нови

Ботев (Пловдив) започна подготовка за пролетния полусезон. Наставникът Душан Керкез изведе на първа тренировка “канарчетата” днес следобед, като заниманието пропусна голмайсторът на тима Антоан Бароан, който има лек физически проблем. Аут от старта на подготовката бяха и Красиан Колев и Антоан Конте. Първият е с вирус, а вторият е с националния си отбор.


От друга страна към щаба на тима се присъединява нов треньор – Милован Сикимич, който ще помага на наставника Керкез. 

По отношение на селекцията, засега очакват двама нови африкански играчи, които са в процес на изваждане на виза за България, преди да се присъединят към новия си тим.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558