Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot496061.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Браун даде обяснение за отсъствието на Везенков от ротацията на Кингс – Sportove
Намери ни
To Top

Браун даде обяснение за отсъствието на Везенков от ротацията на Кингс

Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун даде своята гледна точка относно факта, че Александър Везенков изпадна от ротацията на “кралете” в последните няколко мача. Часове преди двубоя срещу Орландо Меджик, спечелен от Кингс със 138:135 след две продължения, Браун застана пред репортерите и обясни, че Везенков не е от играчите, които са се откроили до този момент. Той поясни, че българинът може да се завърне в ротацията по всяко време и трябва да бъде готов за този момент, давайки пример с Крис Дуарте, който също имаше подобен проблем, но сега вече измести Кевин Хъртър от титулярите.

“Може би е комбинация от двете – разпределянето на минутите и факта, че той още се адаптира към баскетбола тук.


Минутите не са достатъчно, за да могат всички да получат. Някои няма да играят – ако Саша играе, някой друг няма да го направи. Не смятам, че имаме достатъчно състезатели, които са се откроили до този момент. В зависимост от чувството ми и от съперника, аз мога да направя промяна във всеки един момент. Това, че Саша не играе сега, не означава, че няма да играе довечера или в следващия мач или в по-следващия. Той просто трябва да е готов както всички останали. Например, Крис Дуарте играеше малко в началото, после не се появяваше в ротацията, а сега е титуляр. Саша е професионалист и ще бъде готов за своя момент”, заяви Браун.

Везенков не влезе в игра в три от последните четири мача на Кингс, а в четвъртия се появи само за три минути в последните минути срещу Мемфис Гризлис – двубой, който бе решен рано. Предстои да видим дали Браун отново ще използва най-полезния играч в Евролигата в мача срещу Торонто Раптърс в събота сутрин от 5:00 часа българско време.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558