Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot495347.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Юнайтед зае твърда позиция и рискува повторение на случая с Де Хеа – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед зае твърда позиция и рискува повторение на случая с Де Хеа

Манчестър Юнайтед се е отказал от възможността да поднови автоматично договора на Рафаел Варан и това означава, че в края на сезона 30-годишният защитник ще може да напусне като свободен агент, съобщи “Дейли Мейл”. Така от 1 януари всеки отбор може открито да преговаря с играча.

Клубът държи на опитния французин и иска той да остане, но в същото време планира да предоговори условията по контракта му, защото в момента той получава най-високата заплата – 340 000 паунда/седмица. На фона на това обаче бившият състезател на Реал Мадрид често страда от контузии, заради което не играе редовно.


В договора на Варан има клауза, че Юнайтед може едностранно да го продължи с 12 месеца при сходни условия. От “Олд Трафорд” обаче са решили да постъпят по същия начин като с Давид Де Хеа, чиято ситуация преди година беше сходна. Тогава от Юнайтед искаха от вратаря да намали заплатата си, но той не се съгласи и в крайна сметка през лятото се стигна до раздяла.

Планът на “червените дяволи” е да спестят от заплатите на някои от най-високоплатените си футболисти, което да освободи средства за евентуални нови състезатели.

Иначе с изтичащи договори сред футболистите на Ерик тен Хаг са още Антони Марсиал, Аарън Уан-Бисака, Джони Еванс и вратарят Том Хийтън.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558