Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot495315.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивол е подписал за битка с Бетербиев – Sportove
Намери ни
To Top

Бивол е подписал за битка с Бетербиев

Шампионът на Световната боксова асоциация (WBA) Дмитрий Бивол е подписал договор с Министерството на развлеченията на Саудитска Арабия за битка в Рияд срещу носителя на поясите в същата дивизия на WBC, IBF, WBO Артур Бетербиев. Новината бе съобщена първо от спортния журналист Дан Рафаел, който се позовава на негови източници.

На Бетербиев му предстои защита на поясите му на 13-и януари срещу Калъм Смит в Канада. Сънародникът му, Дмитрий Бивол, запази перфектната си статистика и се поздрави с успех на 23-и декември.


Руснакът надигра Линдън Артър.

В новината на Дан Рафаел се добавя още, че промоутирите на Бетербиев, Боб Арън и Тод Дюбоф, са обсъждали с Шейх Турки (министър на развлеченията в Саудитска Арабия) битка с Бивол още през октомври по време на бойната галавечер в Рияд, оглавена от Тайсън Фюри и Фрнасис Нгану.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558