Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot495071.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА също отива на лагер в Турция , „червените“ ще изиграят шест контроли – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА също отива на лагер в Турция , „червените“ ще изиграят шест контроли

ЦСКА – София обяви програмата за зимната си подготовка. Тя ще протече на няколко етапа, като първият от тях ще е в София, след което на 14 януари отборът заминава за лагер в турския курорт Алания, където ще остане до 24 януари. 

След това „червените“ ще се преместят в друг турски курортен комплекс Анталия, където ще останат до 4 февруари и след това отново се завръщат на българска земя.

На 5 януари (петък) всички футболисти се събират на клубната база в Панчарево, където ще преминат задължителните медицински прегледи, след които ще започнат и тренировъчните занимания.


В понеделник ЦСКА – София ще направи открито за медиите тренировъчно занимание, а старши треньорът Нестор Ел Маестро ще даде кратък брифинг пред журналистите.

На 12 януари „червените“ ще изиграят първата си контрола за годината срещу Литекс. По време на зимния лагер е предвидено тимът да изиграе общо 6 контролни срещи.

Ето и цялата програма на ЦСКА за зимната подготовка:

5.01.: Медицински прегледи 

06.01.: Първа тренировка

08.01.: Открита тренировка за медиите на клубната база в Панчарево:
– интервю с Нестор Ел Маестро 
– тренировка

12.01: ЦСКА – Литекс 

14.01.: Заминаване за лагер в Турция

Контролни срещи, чиито часове ще бъдат уточнени допълнително:

20.01.: ЦСКА – Черноморец Одеса (Украйна) 

25.01.: ЦСКА – Щурм Грац (Австрия) 

30.01.: ЦСКА – Видзев Лодз (Полша) 

03.02.: ЦСКА – Бохемианс Прага (Чехия) 

04.02. Прибиране в България 

10.01.: ЦСКА – Септември (София)

От клуба уточняват, че е възможно в програмата да настъпят леки промени.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558