Намери ни
To Top

Съставите на Манчестър Сити и Шефилд Юнайтед

Манчестър Сити завършва запомнящата се за клуба година с домакинство срещу последния във временното класиране на Премиър лийг – Шефилд Юнайтед. При успех шампионите ще се изравнят по точки с отбора на Арсенал при равен брой изиграни мачове. Сити е в серия от шест поредни победи срещу „остриетата“ и 11 срещи без загуба от този съперник в първенството.

Шефилд все още няма победа след завръщането на Крис Уайлдър, въпреки че „остриетата“ записаха равенство като гост на Астън Вила.


Голямата новина в лагера на европейския и световен клубен шампион е, че Кевин Де Бройне е в групата за първи път от август, когато получи контузия още в първия мач за сезона. Иначе Пеп Гуардиола е направил две промени в сравнение с мача с Евертън. Йошко Гвардиол заменя контузения Джон Стоунс, а Матео Ковачич влиза на мястото на Матеус Нунеш.

Уайлдър е предприел пет корекции от двубоя с Лутън. Джейдън Богъл, Люк Томас, Оливър Норууд, Анис Бен Слиман и Уилям Осула започват.

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Аканжи, Аке, Гвардиол, Родриго, Ковачич, Бернардо, Фоудън, Грийлиш, Алварес

Шефилд Юнайтед: Фодерингам, Богъл, Балдок, Робинсън, Тръсти, Томас, Норууд, Соуса, Бен Слиман, Бруукс, Осула

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол