Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/11/жозе.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шокиращо! Звезда на Челси обяви война на Моуриньо: Бих губил мачове, отколкото да печеля за теб – Sportove
Намери ни
To Top

Шокиращо! Звезда на Челси обяви война на Моуриньо: Бих губил мачове, отколкото да печеля за теб

Футболист на Челси сензационно обявил, че предпочита да губи на терена, отколкото да печели мачове за мениджъра си Жозе Моуриньо. Това шокиращо разкритие направи журналистът на най-голямата британска телевизия „Би Би Си“ Гари Ричардсън в ефир. Според журналиста, връзката между Специалния и възпитаниците му на „Стамфорд Бридж“ вече е непоправимо скъсана, като изявлението на въпросния футболист е епогея на липсата на мотивация в играчите.

Шампионът на Англия Челси се представя трагично от началото на настоящия сезон и има само 11 точки след първите 11 кръга на шампионата, в който защитава титлата си.


Все по-усилено се говори, че Моуриньо ще се раздели с поста си начело на клуба, като новината на „Би Би Си“ е само поредното потвърждение на всички слухове.

„Нека ви кажа какво знам за ситуацията в Челси. Моята информация идва от футболист от първия състав на Жозе Моуриньо. А тя е, че връзката на португалеца с много от футболистите в отбора е на дъното. Според моя информатор, всички в отбора са много разочаровани от начина, по който той се отнася с тях. Писнало им е от неговите нервни избухвания. Казаха ми, че взаимоотношенията между Моуриньо и Еден Азар са особено обтегнати. И ето ви една унищожителна за Моу реплика. Един от футболистите наскоро е казал: „По-скоро бих губил мачове, отколкото да печеля за него.“ Разбира се, това е било казано в ситуация на много разгорещен спор, но вероятно дава някакво отражение за настроението на футболистите на Челси“, заяви журналистът Гари Ричардсън в национален ефир.

Повече за скандала в Челси може да прочетете тук.

Източник: Sportal.bg

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558