Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot494741.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хау: С Ливърпул трябва да сме близо до перфектни, засега нямаме налични средства за трансфери – Sportove
Намери ни
To Top

Хау: С Ливърпул трябва да сме близо до перфектни, засега нямаме налични средства за трансфери

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау говори преди гостуването на тима си на водача в Премиър лийг Ливърпул, което ще се проведе в първия ден от новата 2024 г.

“Джо Уилок и Харви Барнс продължават да работят за възстановяването си, но нямаме актуална информация за тях. За контузията на Джамал Ласелс – не смятаме, че е сериозна, надяваме се да се върне много скоро”, започна наставникът на “свраките”.

“Предстоят ни трудни мачове, но те са такива, които ни доставят удоволствие. Не се плашим от тях, ще ги атакуваме и ще дадем най-доброто от себе си. Последните резултати бяха предизвикателство за нас, а последните няколко представяния не бяха толкова добри, колкото могат да бъдат, така че сме решени да се върнем и да покажем най-добрия си футбол”, продължи той.

За съперника си Хау коментира: “Имахме няколко болезнени мача срещу Ливърпул, но положителното от тях е, че се представихме наистина добре и бяхме конкурентоспособни. В този мач трябва да бъдем близо до перфектни. Предизвикателството пред нас е да намерим най-добрата си форма и да бъдем много силни психически“.

Що се отнася до евентуалните нови попълнения през януари, специалистът заяви: „Не сме получили уверения от борда за налични пари за трансфери. Финансовият феърплей продължава да оказва влияние върху вземането на решения, така че нека изчакаме и видим. Що се отнася до трансфера на Калвин Филипс – ако нищо не е близо до договорено, то и това със сигурност не е“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558