Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot494301.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фабио Капело за проблемите на Милан и как те могат да бъдат решени – Sportove
Намери ни
To Top

Фабио Капело за проблемите на Милан и как те могат да бъдат решени

Освобождаването на Стефано Пиоли от треньорския пост в Милан сега не е добра идея, смята бившият наставник на „росонерите“ Фабио Капело. Ветеранът в професията е на мнение, че тимът трябва да промени редица неща в играта си, за да си върне постоянството.

„Дявола“ е на 11 точки от върха в Серия „А“ и често редува силни със слаби игри, заради което има призиви за раздяла с треньора.

„Точно в момента няма никакъв смисъл от уволнение на Пиоли – заяви Капело пред „Гадзета дело Спорт“.


– Той обаче трябва да намери решения на редица проблеми“.

„Нужно е да се осъзнае в кои зони е необходима намеса. Преди две години Пиоли имаше страховита халфова линия в лицето на Тонали, Кесие, Бенасер и Чалханоолу. А в момента не е много ясно кой играе там. Това е моторът на отбора и аз бих променил нещо там. Милан изпитва трудности срещу съперници, които залагат на контраатака. Бих работил върху този аспект“.

„А защо да не се изпробва и нов тактически вариант в защита? Мисля, че няма нужда Милан да бъде толкова агресивен, а просто да бъде по-подреден, да действа като едно цяло“, смята още Капело.

А относно големия брой контузени футболисти, италианската легенда е на мнение, че това се дължи на летните контроли в САЩ или други далечни места по света. В тези двубои предимно съперници са много силни отбори, заради което играчите на Милан хвърлят повече от нужното усилия на този етап от годината. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558