Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/page50.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хубавата Ева не издържа! Тя погледна Моуриньо право в очите и му заяви: Жозе, ти си абсолютен… – Sportove
Намери ни
To Top

Хубавата Ева не издържа! Тя погледна Моуриньо право в очите и му заяви: Жозе, ти си абсолютен…

Хубавата Ева Карнейро не издържа! Тя бе нарочена за лека жена, за дама, която мисли постоянно за се*с. След скандал Ева бе изгонена от Челси, а ето каква е нейната позиция спрямо Жозе Моуриньо.

Според английски таблоиди, Ева още при началото на скандала е заявила на Моуриньо, че не е прав и е абсолютен лъжец по повод констатациите за нея.

Докторката е на мнение, че никога не е подкопавала устоите на съблекалнята на Челси и винаги е поставяла на първо място професионализма и работата в името – успехите на клуба.


Ева ще съди Челси заради Жозе и е непреклонна. А Специалния търпи провал след провал на терена този сезон. Като сините никак не се представят добре и дори се говори все по-усилено за мениджърска смяна.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558