Намери ни
To Top

Легенда на Левски: Който не желае да преподпише, да не играе през пролетта

Бившият футболист на Левски Емил Спасов е на мнение, че футболистите, които не желая да преподпишат с клуба, трябва да не играят през пролетния дял от първенството. Според легендарния играч на „сините“ на „Герена“ имат нужда от реализатор на голове.

„Ако кажа, че Левски изпраща много добра година, ще излъжа. През последните два месеца отборът не се представи както трябва за такъв клуб, и то основно откъм резултатите.


Няма ги тези футболисти, които да завършат ситуациите. Това най-вече си пролича, когато Уелтон отсъстваше. Нападателите трудно бележат. Голаджии трудно се намират. 

На „Герена“ от доста време липсва такъв човек, който с лекота да завърша атаките. С оглед на това, че някои от футболистите не пожелаха да преподпишат договорите си, за мен правилно ще е да не играят през пролетния дял, ако не променят решението си. А може и да ги продадат. 

В крайна сметка ще трябва да се търсят заместници на Краев и Петрис. Левски го очаква тежък полусезон. За мен феновете трябва да подкрепят отбора, а не да командват и да правят бойкоти. Отборът има нужда от подкрепа, а не от дестабилизация“, сподели Емо Спасов пред „Тема Спорт“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига