Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot494163.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рома търси начин да се отърве от Ренато Санчес – Sportove
Намери ни
To Top

Рома търси начин да се отърве от Ренато Санчес

Рома иска да се освободи от халфа Ренато Санчес. Португалецът беше взет под наем от Пари Сен Жермен, но така и не успява да се наложи и Жозе Моуриньо няма намерение да разчита на него. 

Според журналиста Даниеле Лонго, от ръководството на “вълците” вече са се свързали с колегите си от ПСЖ и са обсъдили възможността за прекратяване на наема на Санчес. 

Самият футболист също не е доволен от престоя си в Рим.


Наскоро той се появи като резерва в мача срещу Болоня и Моуриньо го смени след едва 18 минути. 

Португалецът не попадна в групата за двубоя с Наполи, а освен това изтри от профилите си в социалните мрежи всички снимки с екипа на Рома.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558