Намери ни
To Top

„Неудобните“ вдигнаха купата на коледния турнир по футзал

Отборът на „Неудобните“ триумфира с първото място в 24-ия общински коледен турнир по футзал в Пазарджик, провел се в спортна зала „Хебър“.

Проявата беше под егидата на кмета на Общината Петър Куленски и по традиция премина при много добра организация. 

До финалния мач за трофея стигнаха тимовете на „Неудобните“ и „Светкавица“, които изиграха равностоен и оспорван двубой.

В него победата с минималното 1:0 взеха „Неудобните“, за които още в началото на срещата се разписа Заро Голачки.


 

В малкия финал „Елиткар“ разби с 6:3 „Костандово“ и се нареди трети в крайното отборно класиране. 

Призьорите бяха наградени с купи и парични премии, които връчиха началника на отдел „Спорт, иновации и младеж“ в Община Пазарджик – Виктория Вачева и вицеолимпийският шампион по бокс Серафим Тодоров.

С предметни награди – спортна екипировка бяха отличени най-добрите състезатели в личното класиране. 

След края на награждаването стана ясно, че участниците във финалния мач – „Неудобните“ и „Светкавица“ даряват премиите си от наградния паричен фонд за лечението на Силвия Миткова, която се нуждае от трансплантация на бъбрек.

Желаещите да се присъединят към жеста на финалистите от снимката по долу, могат да направят това чрез дарение по следната банкова сметка:

BG48ESPY40040032225105, титуляр Борис Митков. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558