Намери ни
To Top

Game Time: Георги Давидов откровено за представянето на Везенков в НБА и любовния му живот

Във втория епизод на предаването „Game Time“ ще ви срещнем с помощник треньора на националния отбор по баскетбол и ЦСКА – Георги Давидов. Съвсем не е изненада, че той е гост в нашия нов проект, посветен на случващото се в НБА, както и на българската баскетболна звезда Александър Везенков. 

Всъщност, баскетболният специалист е един от хората, които са изключително близки до крилото на Сакраменто Кингс, а пред камерата на Sportal.bg коментира живота му в Америка, случващото се на паркета с негово участие, както и любовния му живот.


А последното съвсем не е за изпускане, тъй като Давидов беше изключително искрен в изказванията си за Везенков и неговата очарователна приятелка Никол. 

„Стрелбата за три точки е неговата марка и бързината, с която стреля. След това има и други неща – пресечки, отклоняване на топката, намиране на свободни състезатели. Той това го може. Виждам, че вече се старае страшно много в защита. Мач след мач става по-добър в този елемент.

Мачовете с страшно много, тежки мачове. Всеки мач е на предела на физическите възможности, но това е един опит. Всеки един играч си мечтае от дете да играе в НБА и да играе с най-добрите. Той е там, среща трудности, тепърва предстоят нещата, защото сезонът дори не е преполовен. Има много, страшно много мачове, а това от друга страна са страшно много възможности. Нека да гледаме в положителния смисъл на нещата.“, заяви Давидов.

Цялото интервю с Георги Давидов за Александър Везенков, вижте в нашето видео!

Последвайте канала ни в

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Баскетбол