Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot493667.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Зингаревич, Ивелин Попов и Лъчо Балтанов с обръщения към феновете на Ботев – Sportove
Намери ни
To Top

Зингаревич, Ивелин Попов и Лъчо Балтанов с обръщения към феновете на Ботев

Изпращаме година, изпълнена с цялата палитра от всевъзможни емоции – и хубави, и лоши. 
Преминахме през множество перипетии, но днес сме убедени, че лошото е зад гърба ни, намирайки верния път за развитието на любимия ни клуб. Това написаха от Ботев в навечерието на Коледа и Нова година.

„Какво ще ни предложи идващата 2024 година, какво мисли за настоящето и какви планове има за бъдещето на Ботев (Пловдив) неговият благодетел Антон Зингаревич, какво мислят и чувстват капитанът на представителния мъжки отбор Ивелин Попов и доказалият своята вярност Лъчезар Балтанов, вижте във видеото“.


Изпращаме година, изпълнена с цялата палитра от всевъзможни емоции – и хубави, и лоши. Преминахме през множество перипетии, но днес сме убедени, че лошото е зад гърба ни, намирайки верния път за развитието на любимия ни клуб. Това написаха от Ботев в навечерието на Коледа и Нова година. Какво ще ни предложи идващата 2024 година, какво мисли за настоящето и какви планове има за бъдещето на Ботев (Пловдив) неговият благодетел Антон Зингаревич, какво мислят и чувстват капитанът на представителния мъжки отбор Ивелин Попов и доказалият своята вярност Лъчезар Балтанов, вижте във видеото: 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558