Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot493395.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Уест Хам – Ман Юнайтед, 19-годишен дебютира за „червените дяволи“ – Sportove
Намери ни
To Top

Уест Хам – Ман Юнайтед, 19-годишен дебютира за „червените дяволи“

Манчестър Юнайтед гостува Нюкасъл в мач от 18-ия кръг на Премиър лийг. Гостите завършиха наравно 0:0 с Ливърпул в предния кръг, а “чуковете” надделяха с 3:0 над Уулвърхамптън. И двата тима са с по 27 точки. “Червените дяволи” ще искат да подобрят формата си, която е доста колеблива в последните седмици и да постигнат победа.


Същото важи и за домакините, които също искат да се приближат към местата, които дават право на участие в европейските турнири през следващата година.

Проблемите пред мениджъра на Манчестър Юнайтед не спират и днес. Рафаел Варан се присъединява към останалите отсъстващи централни бранители – Лисандро Мартинес, Хари Магуайър и Виктор Линдельоф и също е аут за двубоя. Това принуждава нидерландеца да заложи от първата минута на 19-годишният дебютант Уили Камбуала. Интересно е, че Тен Хаг е предпочел младока и оставя Люк Шоу на фланга, а Серхио Регилон отново е на пейката. Капитанът Бруно Фернандеш се завръща в състава, а в средата на терена ще си партнира отново с Коби Майно и Скот Мактоминей.

Дейвид Мойс прави две промени в сравнение с титулярите преди седмица срещу “вълците”. Вратарят Алфонс Ареола се завръща от контузия в китката, а Константинос Мавропанос заменя Наиф Агер.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558