Намери ни
To Top

Барселона се готви да взриви трансферния пазар през януари, вижте кои са топ мишените на испанския гранд

Ръководството на Барселона ще даде зелена светлина на треньорския щаб за сериозна активност на трансферния пазар през януари, съобщава „El Mundo Deportivo“.

Изданието пише, че ако по-рано в каталунския клуб са се съмнявали в целесъобразността от покупка на много нови футболисти през зимата, то вече няма съмнения след срамното нулево равенство с третодивизионния Виляновенсе за Купата на краля тази седмица. Барса игра без голяма част от титулярите си, но това не е оправдание за слабото представяне срещу толкова непретенциозен съперник. Основна цел на каталунците е нападателят на Селта Нолито.


Междувременно стана ясно, че бившият нападател на Барселона Педро Родригес не смята да се връща на „Ноу Камп“. Наскоро испанските медии писаха, че 28-годишният футболист на Челси преживява тежки времена на Острова и се надява да се върне в страната си. Педро обаче опроверга тази информация. Той отлично разбира, че отново ще има малко шансове за изява в Барса в конкуренцията на суперзвездите Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес.

Ощр от категория Трансфери