Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot493167.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Постекоглу обяви завръщания за Тотнъм и похвали Евертън – Sportove
Намери ни
To Top

Постекоглу обяви завръщания за Тотнъм и похвали Евертън

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу говори преди утрешния мач на тима си срещу Евертън от Премиър лийг.

Специалистът обяви завръщания на някои от контузените в тима. “Джовани Ло Селсо се завръща, той е добре. От миналата седмица никой друг няма да липсва, освен наказаните (Ив Бисума и Дестини Удоджи), които очевидно пропускат  мача утре.


Ло Селсо тренира през последните няколко дни, така че е на разположение. Бренън Джонсън тренира с тима цяла седмица, Ашли Филипс също е на линия. Мики ван де Вен и Джеймс Мадисън продължават с рехабилитацията си и са далеч от тренировки с първия отбор”.

“Играчите са наясно с въздействието, което имат подобни неща и съм сигурен, че ще се поучат от този опит. Имахме някои резултати, които не бяха страхотни и бяхме в слаба серия, но дори и въпреки това си мислех, че представянето ни все още бе силно, както и отношението на играчите. Не е добре, че получаваме твърде много картони, защото това ни струва доста по време на мачовете, както и след тях”, каза още той.

Постекоглу похвали утрешния съперник Евертън: “Ако махнете наказанието им от 10 точки, те ще бъдат в добра позиция в Премиър лийг. Но когато бъдете ударени с нещо подобно, мениджърът и играчите трябва да видят как ще реагират на трудностите – отговорът им бе първокласен. Играчите не са го използвали като извинение, те са добър и много трудолюбив отбор. Мисля, че Шон Дайч свърши изключителна работа”.

“Не знам дали ще привлечем нови през зимния трансферен прозорец, януари е доста труден месец да правиш бизнес с клубовете”, каза още специалистът.

Що се отнася до идеята за Суперлигата, мениджърът на “шпорите” отговори: “Нямах време да се занимавам с това, нямам представа. Аз не съм говорител на клуба по тези въпроси. Клубът направи изявление относно нашата позиция и това е и нашето мнение”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558