Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot492971.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шефът на Ла Лига за директор на Суперлигата: Държи се като човек, който е запивал до 5 часа сутринта – Sportove
Намери ни
To Top

Шефът на Ла Лига за директор на Суперлигата: Държи се като човек, който е запивал до 5 часа сутринта

Президентът на Испанската футболна лига Хавиер Тебас продължава да бъде върл противник на проекта за Суперлигата, заради което е във вражда с Барселона и Реал Мадрид. В тази връзка той коментира днешното раздвижване по темата във връзка с решението на Съда на Европейския съюз, който поддръжниците на Суперлигата определиха като успех за тях.

В профила си в “Х” Тебас сподели публикация на А22 – компанията, която стои зад Суперлигата, в който се казва, че идеята е всички евентуални двубои от надпреварата да се излъчват безплатно.

“Нека да сме ясни: няма съмнение, че някои хора погрешно са отворили бара, за да пият коктейли Куба Либре до 5:00 часа сутринта, както изглежда, че Берн Райхарт го е направил през изминалата нощ”, коментира Тебас, визирайки Райхарт, което е изпълнителният директор на А22.


Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558