Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot492541.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Родри: Докато се завърнем в Англия, сигурно ще сме на 10 точки от върха – Sportove
Намери ни
To Top

Родри: Докато се завърнем в Англия, сигурно ще сме на 10 точки от върха

Полузащитникът Родри увери, че в Манчестър Сити няма напрежение заради неубедителните резултати на тима в Премиър лийг в последно време. Шампионите постигнаха само един успех в последните си шест двубоя за първенство, заради което вече са н а 5 точки от върха.

Освен това отборът няма да има мач във Висшата лига през удния уикенд, защото е на Световното клубно първенство в Саудитска Арабия, където го очаква финал.

“Когато се завърнем вкъщи, вече може да сме на 10 точки от лидера, но не се паникьосваме – заяви Родри.


– Не гледаме към класирането. Просто трябва да се фокусираме върху себе си и да запазим спокойствие”.

“Появи се неприятно усещане в съблекалнята заради това, през което преминахме в последните няколко мача. Ето защо мисля, че е за добре, че дойдохме тук в Саудитска Арабия за двубоите от Световното клубно първенство. Смятам, че когато си в лошо настроение, се проваляш и продължаваш да губиш точки. Понякога няма какво да кажеш, а да мълчиш и да работиш, за да се върнат резултатите”, каза още испанският национал.

В петък Сити ще играе финал срещу Флуминензе, а следващият двубой на тима във Висшата лига е на 27 декември срещу Евертън.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558