Намери ни
To Top

Наполи си хареса Клеман Лангле

Наполи проявява интерес към защитника на Барселона Клеман Лангле. Французинът в момента е под наем в Астън Вила, но там получава доста малко възможности за изява. Именно заради това неаполитанците се надяват да успеят да го вземат в редиците си, разкрива „Спорт“.

Лангле е изиграл едва 5 мача за бирмингамци от началото на сезона, като те са изцяло в Лигата на конференциите.


Той не е записал и минута в Премиър лийг. Именно заради това от Астън Вила едва ли ще правят спънки и ще прекратят наема му при оферта за французина от страна на друг клуб.

В Барселона се надяват да продадат Лангле, за да закрепят бюджета си, но идеята на Наполи е по-скоро да го вземе под наем. Има шанс двата клуба да стигнат до компромисен вариант, при който защитникът да отиде под наем на „Диего Марадона“, но в договора му да има задължителна клауза за откупуване през лятото.

Лангле има договор с Барселона до 2026 година. За каталунците той има 160 мача, 7 гола и 3 асистенции. Друг проблем пред евентуалното му преминаване в Наполи може да бъде фактът, че двата клуба се паднаха един срещу друг в Шампионската лига и това малко или много усложнява ситуацията.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол