Намери ни
To Top

Арнет: В трудни времена трябва да правим трудни избори

Лидерът на Левски през последните два сезона Алън Арнет се сбогува с тима, след като тази сутрин бе обявен като ново попълнение на Рилски спортист. Американецът започна сезона в състава на “сините”, но поради трудната финансова обстановка в отбора той си тръгва от клуба в посока Самоков.

“Благодаря ти, Левски! Някои от най-хубавите моменти в кариерата ми бяха именно тук в тези две години с вас, момчета. Израснах и се превърнах в лидер, спечелих Купа и Суперкупа.


Благодаря на организацията, треньорите и най-вече на феновете. Вие сте ми като семейство. В трудни времена трябва да правим трудни избори. Завинаги ще остана благодарен на вашата подкрепа и това, че ми дадохте шанс. Ще се видим!”, написа Арнет.

View this post on Instagram

A post shared by Ace Arnett ???????? (@acearnett_)

Гардът взе участие в 12 мача от началото на сезона в НБЛ, като записа средно по 16.2 точки, 5.7 борби и 3.8 асистенции. Това беше неговият втори пореден сезон с екипа на “сините”, след като през миналата година постигна по 18.1 точки, 4.9 борби и 3.2 асистенции, като помогна на тима да спечели Купата и Суперкупата на България.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол