Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491954.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фенове на Ливърпул атакуваха автобуса на Юнайтед, от мърсисайдци осъдиха действията – Sportove
Намери ни
To Top

Фенове на Ливърпул атакуваха автобуса на Юнайтед, от мърсисайдци осъдиха действията

Грозни сцени съпътстваха дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед от 17-ия кръг на Премиър лийг, завършило при нулево равенство.

Около стадион “Анфийлд” привърженици на мърсисайдци нападнали клубния автобус на “червените дяволи” и започнали да го замерят със стъклени бутилки от бира.

От ръководството на отбора от града на “Бийтълс” порицаха поведението на своите фенове и напомниха, че враждата между непримиримите противници остава само на терена.


“Червните” поднесоха извиненията си със специална публична декларация, в която обещаха, че ще се погрижат да намерят виновниците.

„Футболен клуб Ливърпул категорично осъжда действията, които доведоха до нанасяне на щети на автобуса на отбора на Манчестър Юнайтед по време на пристигането му на „Анфийлд“ този следобед. Запознати сме с кадри от инцидента и работим заедно с полицията в Мърсисайд, за да разследваме и идентифицираме отговорните. Всички лица, признати за виновни, ще бъдат изправени пред цялата сила на санкционния процес на клуба“, се казва в съобщението на 19-кратните английски шампиони.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558