Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491926.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съставите на Лацио и Интер – Sportove
Намери ни
To Top

Съставите на Лацио и Интер

Лацио приема Интер в дербито на 16-ия кръг в Серия А. И двата отбора се класираха на осминафиналите в Шампионската лига, но го направиха преди последните си мачове в груповата фаза, които бяха през седмицата. Участието в турнира сякаш се отразява на римляните, които се представят колебливо в първенството, имат една победа в последните си пет мача и са десети в класирането. Те обаче са спечелили последните си две домакинства срещу този съперник.


При Интер ситуацията е различно. Тимът на Симоне Индзаги има шест победи в последните си седем мача в Серия А, а единствената грешка беше равенство при гостуването на Ювентус. „Нерадзурите“ допуснаха едва два гола в тези седем срещи. Те имат възможност да увеличат преднината си на върха, след като Ювентус загуби две точки при гостуването си на Дженоа.

Интер е без контузените Дензел Дъмфрис, Бенжамен Павар, Стефан де Фрай, Хуан Куадрадо и Алексис Санчес. Това е причината Ян Бисек да играе по дясното крило, а Матео Дармиан да бъде преместен като част от тройката в центъра на защитата. Луис Алберто изненадващо е оставен на резервната скамейка на Лацио, а титуляр е Дайчи Камада.

ЛАЦИО – ИНТЕР

ЛАЦИО: Проведел, Ладзари, Казале, Гила, Марушич, Гендузи, Ровела, Камада, Фелипе Андерсон, Дзакани, Имобиле
ИНТЕР: Зомер, Бисек, Ачерби, Бастони, Дармиан, Димарко, Барела, Чалханоолу, Мхитарян, Тюрам, Лаутаро Мартинес

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558