Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491874.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тим от елита на Турция проявява интерес към халф на Берое – Sportove
Намери ни
To Top

Тим от елита на Турция проявява интерес към халф на Берое

Третият във временното класиране на турското първенство Кайзериспор проявява интерес към халфа на Берое Енцо Ойос, съобщава “Котаспорт”. Спортният директор на турския тим лично е в комуникация с родния клуб. От Кайзери са се поинтересували за условията, при които могат да привлекат 23-годишния футболист.

Берое се очаква да иска поне 1,5 милиона евро за Ойос, който се превърна за много кратко в един от лидерите на тима през първия полусезон.


Интересът от Кайзериспор е много сериозен и се очаква да има напредък в разговорите между двата клуба в началото на следващата година.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558