Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491736.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пиоли: Отборът не се възползва максимално от потенциала си – Sportove
Намери ни
To Top

Пиоли: Отборът не се възползва максимално от потенциала си

Стефано Пиоли е решен да върне Милан на правилния път след ранното отпадане на “росонерите” от Шампионската лига. Грандът от Милано не успя да прескочи групите на турнира на богатите, след като през миналата кампания стигна до полуфиналите. Също така отборът не върви добре в Серия “А” и изостава на девет точки от градския съперник и лидер Интер, от който по-рано през сезона допусна унизителна загуба с 1:5.

“Моето голямо съжаление е, че отборът не се възползва максимално от потенциала си за момента в Европа.


Трябва да работя точно върху това, опитвайки се да го променя. Този отбор има толкова голям потенциал, създадохме толкова много положения, особено в Шампионската лига и ни липсваше малко решителност и качество. Сега щяхме да празнуваме класирането напред в елиминациите в Шампионската лига. Ясно е, че ще можем да се опитаме да атакуваме челните позиции в Серия А. Нашата минимална цел е отново да се класираме за Шампионската лига. Това е най-малкото, към което можем да се стремим”, коментира Пиоли.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558