Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491270.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тен Хаг вярва, че няма да бъде уволнен в близките дни – Sportove
Намери ни
To Top

Тен Хаг вярва, че няма да бъде уволнен в близките дни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е уверен, че ще има възможност да убеди новото ръководство на клуба, че той може да води клуба и занапред. Нидерландецът, който е под сериозно напрежение поради резултатите на тима, очаква да получи шанс да представи своя план за бъдещето, както и идеите си за следващата селекция.

Финализирането на инвестицията на Джим Ратклиф вече се отлага няколко месеца, но се очаква сделката да стане официална следващата седмица. След това се очакват промени в ръководството и нови хора, които да отговарят за спортната част на проекта.


Бъдещето на Тен Хаг е под сериозна въпросителна. Ман Юнайтед има повече загуби от началото на сезона, отколкото победи. Тази седмица тимът отпадна от Шампионската лига след разочароващо представяне, а в неделя му предстои гостуване на Ливърпул.

“Червените дяволи” дадоха около 400 милиона лири за нови играчи, откакто Тен Хаг е в клуба. Сега той иска нови сериозни промени в състава и шефовете ще трябва да решат дали отново да го подкрепят на трансферния пазар.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558