Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491256.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Симеон Иванов от дубъла на Спартак: Ще се радвам да ни възприемат като играчи от мъжкия състав – Sportove
Намери ни
To Top

Симеон Иванов от дубъла на Спартак: Ще се радвам да ни възприемат като играчи от мъжкия състав

Един от играчите, които оставиха много добри впечатления с играта си през есенния полусезон във Трета Североизточна Лига, е плеймейкърът на младите „соколи“ Симеон  Иванов. Няколко пъти бе включен и в групата на първия тим, но все още чака своя професионален дебют. Младият полузащитник обобщи представянето на тима през есенния полусезон пред Sportal.bg:

„Смятам, че отборът не заслужава това място, на което е във момента.


Смея да кажа, че играем красив и нападателен футбол и неслучайно сме отборът, отбелязал най-много голове в нашата Североизточна зона. В някои срещи, в които имахме предимство, пропуски ни лишиха от заслужени точки, но това е положението. Онова, което трябва да променим е, начинът на мислене и манталитетът, за да израснем повече като колектив и да се намесим сериозно през втория полусезон за челните места. Аз в личен план мога да бъда доволен от себе си , защото отбелязах седем гола със няколко важни асистенции. Треньорите ми дадоха максимален брой игрови минути и съм благодарен за това. Искам да кажа и нещо много важно. Мисля, че вече могат  да ни възприемат като част от мъжкия състав, а не само като момчета, които попълват групата за срещите“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558