Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491176.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Артилерията на Аталанта лиши шампиона на Полша от продължаване в ЛК – Sportove
Намери ни
To Top

Артилерията на Аталанта лиши шампиона на Полша от продължаване в ЛК

Лидерът Аталанта завърши перфектно участието си в груповата фаза на Лига Европа, разбивайки Ракув с 4:0 като гост в среща от последния кръг в група “D”. Италианците си бяха гарантирали първото място още преди две седмици за сметка на Спортинг (Лисабон), който остана втори. По тази причина срещата в Полша беше важна само за домакините, които водеха задочна битка с Щурм (Грац) за третата позиция и продължаване в Лигата на конференциите. В крайна сметка полският първенец се оказа губещ само заради по-лошата си голова разлика от австрийците, които също бяха разбити – с 3:0 от Спортинг.


Ракув не успя по никакъв начин да се противопостави на разигралите си “бергамаски”, които преди дни се бяха справили и с Милан в Серия “А”.

Луис Муриел беше точен за 1:0 след 14 минути игра, а в 26-ата Джовани Бонфани удвои.

Преди паузата Муриел удари и греда, но после все пак имаше шанс да се разпише отново – за 3:0 в 72-рата. В самия край Шарле Де Кетеларе вкара последния гол.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558