Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot491148.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
НКП на Левски с нов призив за среща с Наско Сираков – Sportove
Намери ни
To Top

НКП на Левски с нов призив за среща с Наско Сираков

Националният клуб на привържениците на Левски направи публикация във “Фейсбук”, чрез която информира, че не е получил отговор от мажоритарния собственик Наско Сираков. Вчера НКП поиска среща със собственика на “сините” през следващата седмица.

Ето какво пишат от НКП:

„Внимание, лъжат ви! Отново!!! 

(Част Втора) 

На вниманието на Левскарите: 

Изминаха 24 часа от отправената покана за среща с Мажоритаря, след заявената от него готовност за разговори с всички привърженици. 

„Изненадващо“ все още нямаме никакъв отговор.


 

Междувременно Мажоритарят беше призован да се подложи на детектор на лъжата. Надяваме се, че това е причината, която го възпрепятства да определи ден и час за среща. 

Очакваме след теста на полиграфа, Мажоритарят да намери време и да изпълни заявката като откликне на поканата ни да се видим и поговорим по Левскарски. 

Подчертаваме, че седим твърдо зад поетият от нас ангажимент срещата да протече културно, без саморазправи, събличане и рекет. 

В духа на отправените от ръководителите на клуба заявка за редовна отчетност, намираме за редно срещата да се проведе в присъствието на медиите. 

Сираков, разбираме отлично, че според теб е напълно нормално един „вълк“ да се прави на „умряла лисица“, но „тупкането на топката“ от твоя страна по въпрос, за който лично и публично заяви готовност, продължава да те изобличава като „завършен и класически лъжец”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558