Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490924.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фърдинанд за Ман Юнайтед: Това е престъпно – Sportove
Намери ни
To Top

Фърдинанд за Ман Юнайтед: Това е престъпно

Във вчерашната вечер Манчестър Юнайтед загуби с минималното 1:0 като домакин от Байерн (Мюнхен) и отпадна от Шампионската лига. Тази ситуация обаче не бе изненада и бе по-скоро очаквана след поредицата провали на тима в предишните мачове. Тимът на Ерик тен Хаг успя да отбележи по три попадения във всяко едно от гостуванията си, но въпреки това загуби две от тях (поражения с по 4:3 от баварците и Копенхаген) завърши наравно 3:3 с Галатасарай. 

“Когато бе изтеглен жребия за груповата фаза, бихте си помислили, че Манчестър Юнайтед може да продължи, но да вкара по три гола във всяко едно от гостуванията си и да спечели една точка, както го направиха, това е престъпно.


Толкова много отбелязани голове – 12, но допуснати още повече – 15. Това е камикадзе футбол, това е баскетболен футбол, ние атакуваме, вие ни атакувате. Те бяха “наградени” за това, че не могат да затварят мачовете. Тогава не заслужаваш да продължиш,” заяви легендата на тима Рио Фърдинанд, който в момента е телевизионен анализатор.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558