Намери ни
To Top

Тен Хаг: Не заслужавахме да загубим

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе разочарован от загубата с 0:1 от Байерн (Мюнхен) в последния кръг в група „А“ на Шампионската лига. Това поражение окончателно сложи край на участието на „червените дяволи“ както в турнира, така и изобщо в Европа. Нидерландецът обаче смята, че тимът му е играл добре и не е заслужавал да загуби.

„Не отпаднахме днес, това е ясно.


Имахме някои добри мачове в турнира, но това не беше достатъчно. Днес смятам, че представянето ни бе много добро. Не заслужавахме да загубим, но точно това се случи. Стояхме стабилно в защита, имахме добра организация и пресирахме успешно. Изправихме се срещу силен отбор. Байерн, дори и когато не играе блестящо, може да реши даден мач с някое индивидуално действие на свой играч. За съжаление точно това и стана. Футболистите се раздадоха, имаше дух. Трябва да ги поздравя за това как работеха като отбор срещу силния състав на Байрен“, заяви Тен Хаг.

„Искам да бъдем по-постоянни в представянето си. Аз съм мениджърът и аз трябва да подобря отбора. Аз трябва да ги водя, но и играчите трябва да носят своята отговорност. Трябва да се справим заедно“, допълни нидерландецът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол