Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490688.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пройс се завръща в германския състав – Sportove
Намери ни
To Top

Пройс се завръща в германския състав

Франциска Пройс трябва да се завърне в отбора на Германия по биатлон и да участва в състезанията от Световната купа в Швейцария по-късно през настоящата седмица. Германката е възстановена след изкаран коронавирус.

„Моят план е да се състезавам в спринта в четвъртък. Надявам се, че ще се чувствам физически по-добре с изминал всеки ден и ще бъда пълна с енергия.


Беше ми трудно да приема ситуацията, но се опитвам да остана спокойна и искам да се представя добре по време на състезанията“, заяви 29-годишната Пройс, която вече не е на първо място в генералното класиране за Световната купа след пропуснатите стартове в Австрия през миналата седмица.

Германката приключи миналия сезон преждевременно през януари. Тя се завърна за началото на настоящата кампания по забележителен начин, оглавявайки класацията за Световната купа.

Норвежката Ингрид Тандреволд води в генералното класиране за Големия кристален глобус.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558