Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490568.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Предпоследният ден от груповата фаза на ШЛ ще реши съдбата на Манчестър Юнайтед в Европа – Sportove
Намери ни
To Top

Предпоследният ден от груповата фаза на ШЛ ще реши съдбата на Манчестър Юнайтед в Европа

Шампионската лига се завръща с предпоследния ден от груповата фаза на надпреварата, който ще даде отговор на няколко важни въпроса. Интригата в ранните мачове не е особено голяма, въпреки че единият от тях противопоставя първия и втория в Група „В“. Арсенал гостува на ПСВ Айндховен, като е ясно, че както и да завърши този сблъсък, и двата отбора ще играят на 1/8-финалите, а лондончани ще бъдат крайният победител в групата. В другия двубой Ланс има нужда само от точка у дома срещу Севиля, за да си гарантира третото място и участие в Лига Европа.


В късните двубои има много по-интересни въпроси, които трябва да получат отговори. В Група „А“ Копенгхаген приема Галатасарай, в двубой, в който победителят, ако има такъв, ще си гарантира участие в следващата фаза, в която отдавна е Байерн (Мюнхен). Баварците, които при всички положение ще завършат на първото място, гостуват на Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“. „Червените дяволи“ трябва задължително да спечелят и да се надяват на равенство между Копенхаген и Галатасарай, за да продължат на 1/8-финалите. Дори второто условие да не бъде в полза на Юнайтед, английският тим пак се нуждая от успеха, за да си гарантира участие в Лига Европа.

В Група „С“ сигурният победител Реал Мадрид гостува на Унион (Берлин), който преди последните мачове е на последно място. Отборът от Бундеслигата има нужда от победа срещу „белите“, съчетана със загуба на Брага срещу Наполи в Неапол, за да си осигури място в плейофите за Лига Европа. Италианският шампион ще се класира на 1/8-финали преди победа, равенство или загуба с един гол. Съответно само по-изразителна победа на Брага ще даде предимство на португалците.

В група „D“ Интер и Реал Сосиедад, които вече си осигуриха място в следващата фаза, излизат на „Джузепе Меаца“ в директен сблъсък за първото място. Двата отбора имат по 11 точки до момента. В другия мач РБ Залцбург има нужда от точка у дома срещу Бенфика, за да си гарантира третото място и европейски футбол и напролет.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558