Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490558.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Почетино иска трима нови през януари – Sportove
Намери ни
To Top

Почетино иска трима нови през януари

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино ще продължава за „кърпи“ състава си и през зимния трансферен прозорец. Аржентинският специалист не е доволен от играчите, с който разполага и иска да привлече поне трима нови футболисти през януари, разкрива „Ивнинг Стандард“.

Желанието на Почетино е клубът да се подсили във всяка една зона. Той иска нов защитник, централен халф и нападател.


Челси се представя изключително колебливо от началото на сезона, като се намира едва на 12-тото място във временното класиране с 26 отбелязани и 26 получени гола. Макар статистиката да не е добра и в двете отношения, наставникът е по-притеснен за защитата, където според него липсват достатъчно високи и мощни играчи. Поради тази причина и той все по-често използва Леви Колуил и Аксел Дисаси в ролята на бекове.

За да изпълни желанието на мениджъра, ръководството на Челси ще трябва да продаде някои от настоящите играчи, за да балансира бюджета си. Сред спряганите за трансфер са Трево Чалоба, Ян Маатсен и Нони Мадуеке.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558